Dodano: 2011-01-01 14:30
| DEMONEMOON napisał(a): |
[quote:946688882b="Tristitia"]Ten skecz chyba nigdy mi się nie znudzi
|
:) :)
No ten żołnierzyk w okularkach,czytajacy na odleglosc mnie rozjechal [/quote:946688882b]
Mnie szczerze aż tak bardzo w tym to nic nie rozjechało
Takie w miarę
Jakby powiedzieli w końcu ten kawał... to by było coś :D
Dodano: 2011-01-01 20:19
| Demonika napisał(a): |
[quote:dd55a2a0e3="DEMONEMOON"][quote:dd55a2a0e3="Tristitia"]Ten skecz chyba nigdy mi się nie znudzi
|
:) :)
No ten żołnierzyk w okularkach,czytajacy na odleglosc mnie rozjechal [/quote:dd55a2a0e3]
Mnie szczerze aż tak bardzo w tym to nic nie rozjechało
Takie w miarę
Jakby powiedzieli w końcu ten kawał... to by było coś :D[/quote:dd55a2a0e3]
Cóż rzec mogę... nie każdy ma absurdalne poczucie humoru
Dodano: 2011-01-02 19:57
Chyba to koleżanka Lita chciała nam zapodać...?
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2011-01-04 18:35
http://www.cda.pl/video/10235ad/Kot-kaskader-debile-jakich-malo-
Od razu zaznaczam ze znalazlem link na demotywatorach i osobiscie wcale nie wydaje mi sie to smieszne. Jak w wieku 15-stu lat mozna czerpac przyjemnosc ze znecania sie nad kotem??? Patologia na maxa...
Niepuszczone baki cofaja sie do mozgu i stad sie biora posrane pomysly... :P
Dodano: 2011-01-04 18:43
| corpsex napisał(a): |
| http://www.cda.pl/video/10235ad/Kot-kaskader-debile-jakich-malo-
Od razu zaznaczam ze znalazlem link na demotywatorach i osobiscie wcale nie wydaje mi sie to smieszne. Jak w wieku 15-stu lat mozna czerpac przyjemnosc ze znecania sie nad kotem??? Patologia na maxa... |
Jak można czerpać przyjemność ze znęcania się nad czymkolwiek/kimkolwiek w jakimkolwiek wieku. Ja mam nadzieję, że to nie jest śmieszne dla nikogo. Sprawa zrobiła się nawet dosyć głośna i trafiła do prokuratury.
od czasu do czasu warto wrócić do źródła
Dodano: 2011-01-04 19:12
No sorry fakt nie powinno sie czerpac przyjemnosci ze znecania sie nad nikim (chyba ze akcja rozgrywa sie w lozku i za porozumieniem obu stron ale nie o tym temat) To pytam inaczej. Jak moglo wydawac sie zabawnym nagrywanie takich rzeczy??
Dodano: 2011-01-04 19:49
Żyć i kochać w biegu,umrzeć z mieczem w dłoni
Dodano: 2011-01-04 19:55
Od razu zaznaczam ze znalazlem link na demotywatorach i osobiscie wcale nie wydaje mi sie to smieszne. Jak w wieku 15-stu lat mozna czerpac przyjemnosc ze znecania sie nad kotem??? Patologia na maxa... |
Nie wydaje Ci się to śmieszne,jednak zdecydowałeś, by problem pojawił się na forum "humor", już nieistotne, czy mroczny, czy słoneczny...
Ktoś mógłby posądzić Cię o to, że odczuwasz przyjemność patrząc na maltretowane zwierzęta...
"I will sing my worst southamerican song at your funeral"
Dodano: 2011-01-04 20:15
| Zephirus napisał(a): |
| [quote:6546114950="corpsex"]http://www.cda.pl/video/10235ad/Kot-kaskader-debile-jakich-malo-
Nie wydaje Ci się to śmieszne,jednak zdecydowałeś, by problem pojawił się na forum "humor", już nieistotne, czy mroczny, czy słoneczny...
Ktoś mógłby posądzić Cię o to, że odczuwasz przyjemność patrząc na maltretowane zwierzęta...[/quote:6546114950]
No tak jak Ciebie o czary i skladanie ofiar z kotow bo wlaczyles sie do rozmowy na tym satanistycznym forum. Tutaj nie wspolczujemy kotom!!!
No sorry nie w tym dziale to powinno sie znalesc...
Dodano: 2011-01-05 00:55
| Aliss napisał(a): |
Hehe a to kocica jedna ! ;-]
''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander
Dodano: 2011-01-05 04:36
Dodano: 2011-01-05 15:50
| [quote:864fc47f55="Zephirus"][quote:864fc47f55="corpsex"]http://www.cda.pl/video/10235ad/Kot-kaskader-debile-jakich-malo-
Ktoś mógłby posądzić Cię o to, że odczuwasz przyjemność patrząc na maltretowane zwierzęta...[/quote:864fc47f55]
No tak jak Ciebie o czary i skladanie ofiar z kotow bo wlaczyles sie do rozmowy na tym satanistycznym forum. Tutaj nie wspolczujemy kotom!!!
No sorry nie w tym dziale to powinno sie znalesc...[/quote:864fc47f55]
Jak to nie współczujemy kotom?!!! Znaczy się, że co?!!!
Kolega aż się prosi o nagłą operację gałek ocznych, albo co najmniej wieńczystego pomnika w bucie! <foch>
Dodano: 2011-01-05 19:33 Zmieniono: 2011-01-05 19:34
| sphinxia napisał(a): |
| [quote:f960781c41="corpsex"][quote:f960781c41="Zephirus"][quote:f960781c41="corpsex"]http://www.cda.pl/video/10235ad/Kot-kaskader-debile-jakich-malo-
Ktoś mógłby posądzić Cię o to, że odczuwasz przyjemność patrząc na maltretowane zwierzęta...[/quote:f960781c41]
No sorry nie w tym dziale to powinno sie znalesc...[/quote:f960781c41]
Kolega aż się prosi o nagłą operację gałek ocznych, albo co najmniej wieńczystego pomnika w bucie! <foch>
[/quote:f960781c41]
Po obejrzeniu tego filmiku,o$wiadczam ze gdyby to by£o moje dziecko to dosta£ by za to takiego po dupie ze osra£by siè $wiàtecznym gòwnem a tego kto filmowa£ tà scenke nawlek£bym powolutku na pal gròbo$ci jego g£owy...To wszystko co mam do powiedzenia na ten temat !!!
Dodano: 2011-01-05 19:55
| [quote:9ab569ea6a="sphinxia"][quote:9ab569ea6a="corpsex"][quote:9ab569ea6a="Zephirus"][quote:9ab569ea6a="corpsex"]http://www.cda.pl/video/10235ad/Kot-kaskader-debile-jakich-malo-
Ktoś mógłby posądzić Cię o to, że odczuwasz przyjemność patrząc na maltretowane zwierzęta...[/quote:9ab569ea6a]
No sorry nie w tym dziale to powinno sie znalesc...[/quote:9ab569ea6a]
[/quote:9ab569ea6a]
Po obejrzeniu tego filmiku,o$wiadczam ze gdyby to by£o moje dziecko to dosta£ by za to takiego po dupie ze osra£by siè $wiàtecznym gòwnem a tego kto filmowa£ tà scenke nawlek£bym powolutku na pal gròbo$ci jego g£owy...To wszystko co mam do powiedzenia na ten temat !!! [/quote:9ab569ea6a]
Ja powiem, że link znalazł się w złym dziale... Ktoś tam wyżej ma rację... Niby jest przeciwko temu i nie wydaje się śmieszne, ale jednak dodał to do 'humor'... Co do osoby nade mną... Ten ten... Mały dzieciak sam się chyba tego nie nauczył? Musiał mu pokazać ten brat... ;/ co nagrywał... Po za tym... oglądałam to już raz... Ciarki mnie przechodzą jak słyszę tą muzykę i widzę co się tam dzieje... ;/ Więc... dziecku małemu wytłumaczyć co i jak... że źle i w ogóle... a starszego ukarać dużo, dużo bardziej. bo z tego co się orientuję, to 15 letni brat nagrywał tego małego... Mały też zawinił... ech...
Biedny kot...
Dodano: 2011-01-05 20:21
No biedny tak jak nieznany rosyjski zolnierz ktoremu obcieto glowe na zywca... Chcialem tylko troche sprowokowac ludzi wysylajac ten link. Mysle ze paradoksalnie Ci mroczni czlonkowie tego forum :)paradoksalnie sa bardziej wrazliwi na czyjas krzywde. A przeciez my lubimy flaki, smierc i zazynanie kotow?? 
Dodano: 2011-01-05 20:29
No biedny tak jak nieznany rosyjski zolnierz ktoremu obcieto glowe na zywca... Chcialem tylko troche sprowokowac ludzi wysylajac ten link. Mysle ze paradoksalnie Ci mroczni czlonkowie tego forum :)paradoksalnie sa bardziej wrazliwi na czyjas krzywde. A przeciez my lubimy flaki, smierc i zazynanie kotow?? ![]() |
*zarzynanie
Nie ładnie tak prowokować :nonono:
Trudno... żołnierz to żołnierz, musi zginąć za ojczyznę... taka jego rola o.O
Eee... o ile to żołnierz to nie ktoś znajomy czy coś. Nie mam znajomych w Rosji, ale tak serio to jego też szkoda...
Nie wiem czy jestem 'mrocznym członkiem tego forum' ale tak czy siak, wrażliwa jestem...
Co do flaków i zarzynania kotów to... :/ Nie, nie lubię... Mięsa, krwi itd. też nie lubię... Znaczy krew jak krew. Jak nie moja to ok. Jak moja to mdleje
Zabijania zwierząt nienawidzę. Coś jeszcze? :)
Śmierć jak to śmierć... rzecz naturalna. Ale gorzej się z tym pogodzić jak ktoś bliski umiera.
Tak w ogóle to strasznie odbiegliśmy od głównego tematu i zrobiła się dyskusja na temat biednego kota, złych dzieci i wrażliwości 'mrocznych użytkowników tego forum'...
Dodano: 2011-01-05 20:37
By£em zo£nierzem zawodowym,wièc wiem co to znaczy walka oraz przelew krwi.Zwierzàtko jestem w stanie zabiçgdy bèdè g£odny i tylko wtedy,sady$cie za$ flaki wyprujè dla w£asnej przyjemno$ci <cwaniak>
Dodano: 2011-01-05 20:40
| By£em zo£nierzem zawodowym,wièc wiem co to znaczy walka oraz przelew krwi.Zwierzàtko jestem w stanie zabiçgdy bèdè g£odny i tylko wtedy,sady$cie za$ flaki wyprujè dla w£asnej przyjemno$ci <cwaniak> |
Dobra... ja jednak nie lubię żadnej krwi
Jak jestem głodna jestem w stanie zabić co najwyżej warzywa, owoce... mleko... nic więcej. No ewentualnie paprotkę, grzyby i trawę...
Powinnam się chyba bać siedzieć na tym forum, bo mi za nic też pewnie flaki wyprują... Albo siekierką potraktują? o.O
Dodano: 2011-01-05 20:49 Zmieniono: 2011-01-05 20:56
Jakoś nie przypominam sobie, bym kiedykolwiek nazwał siebie "mrocznym", corpsex napisałeś cytuję : A przeciez my lubimy flaki, smierc i zazynanie kotow ?? : MY, JACY MY...? , a niby skąd ty wiesz co ja lubię, co lubią inni, na tym forum...? no w mordę, drugi Kaszpirowski się znalazł.

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2011-01-05 20:56
| HardKill napisał(a): |
Jakoś nie przypominam sobie, bym kiedykolwiek nazwał siebie "mrocznym", corpsex napisałeś cytuję : A przeciez my lubimy flaki, smierc i zazynanie kotow : MY, JACY MY...? , a niby skąd ty wiesz co ja lubię, co lubią inni, na tym forum...? no w mordę, drugi Kaszpirowski się znalazł.
![]() |
Nie wiem kto to Kaszpirowski.
Ale racja leży po Twojej/Pana stronie HardKill'u. Ja już się wypowiedziałam wyżej na ten temat, ale Pan/Ty to lepiej ujął/eś :)
Dodano: 2011-01-05 20:57
corpsex jak ktoś mi pisze o robieniu krzywdy kotkom, to mam ochotę go wykastrować kawałkiem zardzewiałeś puszki, zapraszam
Dodano: 2011-01-05 21:00
| CatGirl napisał(a): |
corpsex jak ktoś mi pisze o robieniu krzywdy kotkom, to mam ochotę go wykastrować kawałkiem zardzewiałeś puszki, zapraszam |
No ja coraz bardziej zaczynam się bać xD Jestem nie winna, ale i tak zawsze się wszystko co złe na mnie skupia i moja wina xD [nic mi nie róbcie] [prosi]
Dodano: 2011-01-05 21:02 Zmieniono: 2011-01-05 21:03
|
Zmiękłam przy 2:10 min.-ku*wa,gorzej jak bydło.I jednemu i drugiemu tak zrobiła jak temu kociakowi za takie coś.Żarty żartami,ale bez przesady,ludzie...
Corpsex,nie przesadzasz trochę? Fakt,można pożartować nawet gorzko i czarnym humorem zapodać,ale są jakieś granice.Głupota ludzka np.mnie śmieszy,ale przeciwna jestem perfidnym znęcaniem się nad zwierzętami.
I nie wkładaj każdego do jednego worka.Perkele! ><
Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces.